workshop: schrijf je persoonlijke trouwbelofte

Schrijf zelf je eigen, persoonlijke en unieke trouwbelofte! In deze workshop ontdek je op een luchtige manier wat je wil zeggen, vragen of beloven en schrijf je een trouwbelofte waarin dat gevoel ook helemaal overkomt!

Laat je door mij en de andere aanstaande bruiden en bruidegommen inspireren tot het schrijven van je trouwbelofte. Ontdek op een leuke manier wat je wil zeggen en hoe je dat kunt doen. Na drie uur heb je je belofte klaar of ben je ver genoeg om hem thuis, zonder hulp, af te maken. Zo kun je op je trouwdag precies uitdrukken wat je voelt, verlangt, belooft of vraagt… wat jij belangrijk vindt!

Kosten: 50,- euro per persoon, inclusief koffie en thee (inclusief BTW).

Dit breng je mee: schrijfblok, pen.

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 10 personen.

Waar en wanneer: Binnenkort vind je nieuwe data op deze pagina. Hou het in de gaten of neem even contact op als je nu al meer wilt weten. De meeste workshops zijn 0p zaterdagochtend van 9.30 tot 12.30 of zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00.

Wil je liever dat ik alleen jullie, bij je thuis, begeleid bij het schrijven van je trouwbeloften? Ook dat kan.
Ik kom drie uur, de kosten zijn 145,- voor jullie samen, inclusief BTW en reiskosten wanneer je binnen 15 kilometer van Tilburg woont. Bij een grotere afstand vraag ik 190,- plus een reiskostenvergoeding op basis van gemaakte kosten met het OV. In die drie uur stel ik jullie eerst veel vragen, daarna ga je schrijven en tot slot bekijk ik met jullie (eventueel afzonderlijk) wat je hebt geschreven en hoe het eventueel nog beter kan. We evalueren kort en ik zorg dat je het laatste bijschaven zelf of samen kunt doen, totdat je precies de tekst hebt die je wilt uitspreken.
Woon je wat verder bij me vandaan, dan kunnen we prima de begeleiding via Skype doen. We hebben dan 1 gesprek van anderhalf uur, vervolgens gaan jullie aan de slag en geef ik feedback op de tekst die je me daarna stuurt. Tot slot Skypen we nog een keer waarna jullie zelf de puntjes op de i kunnen zetten. De reiskosten vervallen dan en de begeleiding kost 145,-.
Wanneer je meer begeleiding nodig hebt en graag wilt dat ik regelmatig even mee denk terwijl je aan het schrijven bent, feedback geef op de combinatie van jullie geloften, enzovoorts, dan bied ik een aanvullende  begeleiding van 145,- voor samen inclusief BTW binnen 15 km van Tiburg. We werken via Skype en e-mail. Dat gaat prima! Wil je toch liever dat ik nog een keer bij jullie thuis kom, dan wordt het opnieuw 190,- excl. reiskosten buiten 15 km van Tilburg.

Wil je meer weten, bijvoorbeeld waar en wanneer de volgende workshop is? Mail of bel me gerust!

schrijven@zinrijk.com

06 44720064