voorbeelden van teksten op maat

 

Je wil iets vertellen. Op papier of in een toespraak. Misschien is het je levensverhaal, een dankwoord, een folder, een nagedachtenis, een gedicht, een toespraak, een tekst voor je site, een lied of iets anders. Je wil graag dat iemand voor je schrijft, omdat je het zelf niet zo verwoord krijgt als je graag zou willen. Wil je er achter komen of ik diegene kan zijn, kijk dan eerst even onder het kopje mijn teksten voor jou.

Lees je graag voorbeelden van teksten die ik voor anderen schreef? Dit zijn twee van de sites waaraan ik heb meegewerkt: http://www.hellentonglet.nl/ en http://www.moltraining.nl/.

Omdat andere teksten vaak erg persoonlijk zijn, wil niet iedereen dat ik zijn of haar verhaal op mijn site plaats. Dit geeft in elk geval al een indruk: Charles Strawn, werkend en 70+. Als je dat graag wilt kan ik je (na toestemming) meer laten zien. Verder zie je op de volgende pagina het gedicht dat ik schreef voor de huwelijksviering van Liesbeth en Derk-Jan (voor meer informatie over hun huwelijksceremonie: klik hierop en ga dan naar pagina 9).  Hopelijk heb je nog even geduld. Binnenkort lees je op deze plek nog meer! Ben je intussen benieuwd naar mijn werk voor landelijke bladen, ga dan naar teksten in de landelijke media en bekijk wat jij interessant vindt.

» kies een pagina: 1 2