begeleiding bij je toespraak

Je gaat een toespraak houden. Een speech. Straks wil je vol vertrouwen voor een groep mensen staan. Of het nu gaat om een presentatie, een uitvaart of afscheid, een bruiloft of jubileum: ik geef je graag de  hulp die bij jou past!

Mijn begeleiding is bij iedereen anders. Het hangt af van wat jij nodig hebt. De een heeft wat moeite met het vinden van mooie elementen zoals anekdotes, herinneringen, beeldspraak…. er gaan zo veel dingen door je hoofd, waar kies je dan voor? Bij de ander lijken de gedachten juist te blokkeren. Hoe krijg je ze op gang? Of je weet wel wát je wilt vertellen, maar niet hoe en op welke toon. En natuurlijk wil je dat je luisteraars geboeid blijven. Hoe houd je het kort en krachtig? Heb je tenslotte je speech bedacht, dan wil je graag zeker over komen op je publiek.

Herken je iets van de bovenstaande zinnen? Als coach, schrijfster en begeleidster van ceremonies, ken ik alle aspecten van het schrijven en voordragen van een toespraak. Daardoor herken ik snel jouw specifieke vraag en kan ik je helpen op de manier die bij jou past.

Je schrijft zelf. Je staat daar zelf. Maar met een klein steuntje in je rug. Van mij, als je wilt…

De kosten voor de begeleiding hangen af van je vraag, het aantal uren, de tijdsdruk en de vorm (bijvoorbeeld meelezen en meedenken via e-mail, één of meer gesprekken via Skype of begeleiding bij jou thuis). Bel/mail me vrijblijvend met je vraag, dan kan ik inschatten wat bij je past en wat ik daarvoor zal vragen.

Tot slot:  je leest deze pagina niet voor niets, dus wens ik je alvast veel inspiratie en succes met je toespraak!