Schrijven

Schrijven doe ik al sinds ik mijn eerste letters leerde. Het begon met dagboeken, gedichten, smartlappen en een cursus ook sprookjes. Ik ging interviewen vanuit mijn nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Na enthousiaste reacties op mijn stukken voor studentenbladen en buurtkranten, stuurde ik een serie interviews naar De Humanist. Die kocht ze meteen en zo groeide ik verder.

Met schrijven bezig zijn geeft me plezier. Of het nu gaat om interviews met bekende Nederlanders zoals Wende Snijders, Vincent Bijlo en Fleur Agema of om een persoonlijke tekst voor een relatieviering, ik geniet er van. Of ik nu een tekst redigeer of schrijfadviezen geef, ik vind het altijd boeiend. Maar de meeste voldoening vind ik in het verwoorden van wat iemand écht bezig houdt. Een dierbare herinnering, een levensverhaal, woorden van afscheid of waardering; wat je maar wilt.

Ben je benieuwd naar de interviews? Kijk dan in de linkerkantlijn naar de opties onder het kopje “teksten in de landelijke media” of klik hier. Wil je graag weten wat ik voor jou kan doen? Klik op één van de andere links in de kantlijn.