over zinrijk

Zinrijk biedt kort samengevat:

Vieren: rituelen en (humanistische) ceremonies op maat. Een persoonlijk alternatief voor een religieuze dienst. Begeleiding van wens tot uitvoering bij trouwen/huwelijk, jubileum, geboorte, adoptie, jubileum en meer.

Schrijven: onder meer interviews, (persoonlijke) teksten op maat, begeleiding als je zelf wilt schrijven, meedenken over zakelijke teksten (zoals sites en brieven) en het schrijven of redigeren daarvan.

Afscheid: woorddienstbegeleiding bij een uitvaart (spreken bij een afscheid, het voorgaan van de afscheidsdienst), daarnaast de mogelijkheid om te helpen bij het voorbereiden van uw eigen afscheid of uitvaart en/of begeleiding bij een herdenking.

Tot 2012 was ik bovendien werk- en relatiecoach. Mijn hart lag meer in mijn andere werk, dus ben ik als coach gestopt. Toch zit de coachende stijl in alles wat ik doe. Ik stel veel open vragen, ik laat mensen zoeken naar de essentie van wat ze willen (uitdrukken) en maak hen daar bewust van.

Mijn manier van werken is het best te benoemen als een combinatie van vakkennis, intuïtie en humanisme. Voor mij is de kern van humanisme: vertrouwen op het vermogen om zelf je leven zin te geven, gebaseerd op waarden als vrijheid, tolerantie en verantwoordelijkheid. Ons leven staat daarbij niet op zichzelf. Wij staan altijd in verbinding met de natuur en andere mensen.

Lees op de volgende pagina verder over de samenhang en werkwijze van zinrijk

» kies een pagina: 1 2