over zinrijk

Ivonne van Akkeren heet je welkom bij Zinrijk afscheid, vieren, schrijven.

Zinrijk biedt kort samengevat:

Vieren: rituelen en (humanistische) ceremonies op maat. Een persoonlijk alternatief voor een religieuze dienst. Begeleiding van wens tot uitvoering bij trouwen/huwelijk, jubileum, geboorte, adoptie, jubileum en meer.

Afscheid: woorddienstbegeleiding bij een uitvaart (spreken bij een afscheid, het voorgaan van de afscheidsdienst), daarnaast de mogelijkheid om te helpen bij het voorbereiden van uw eigen afscheid of uitvaart en/of begeleiding bij een herdenking.

Schrijven: onder meer interviews, (persoonlijke) teksten op maat, begeleiding als je zelf wilt schrijven, meedenken over zakelijke teksten (zoals sites en brieven) en het schrijven of redigeren daarvan.

Tot 2012 was ik bovendien werk- en relatiecoach. Omdat mijn hart toch meer in mijn andere werk lag, ben ik als coach gestopt.
Toch zit de coachende stijl in alles wat ik doe. Ik stel veel open vragen, ik laat mensen zoeken naar wat voor hen de essentie is van wat ze willen (uitdrukken) en maak hen daar bewust van.

Mijn manier van werken is het best te benoemen als een combinatie van vakkennis, intuïtie en humanisme. Voor mij is de kern van humanisme: een levensbeschouwing die vertrouwt op het vermogen van de mens om zelf zijn leven zin te geven, zich baserend op universele waarden zoals menselijke waardigheid, mondigheid, vrijheid, tolerantie en verantwoordelijkheid. Ons leven staat daarbij niet op zichzelf. Wij staan altijd in verbinding met de natuur en andere mensen.

Lees op de volgende pagina verder over de samenhang en werkwijze van zinrijk.

» kies een pagina: 1 2