over mij

…. mijn eigen verhaal: wat mijn leven zinrijk maakt.

Hallo, ik ben Ivonne van Akkeren. Spreker bij uitvaarten (ofwel woorddienstbegeleider), begeleider van trouwceremonies, vieringen en rituelen en daarnaast ook schrijver en schrijfcoach. Gewoon iemand die verschillende dingen kan en fijn vindt om te doen.

Ik ben geboren in 1969 en heette Ivonne de Beer tot ik trouwde. Die leuke man van toen en ik, zijn nog steeds bij elkaar en samen hebben we een zoon.
Ik word blij van hen, maar ook van chocolade en zingende mensen op de fiets. Van dieren, van een varen die zich langzaam uitrolt, de herfstzon. Van dansen, van “Mooi” (Maarten van Roozendaal https://www.youtube.com/watch?v=rCepEN_oilc ) en eigenwijze mensen die originele dingen maken. En vooral van ontdekken.

 

0510

Zinrijk is mijn eigen bedrijf, ontstaan uit de dingen die ik in de loop van de jaren heb gedaan en geleerd. Het leren begon met de lerarenopleiding Omgangskunde en Engels. Daarna studeerde ik een jaar aan de Universiteit voor Humanistiek. Maar ik wilde liever met mensen werken dan uit boeken leren. Van het ene soort werk rolde ik in het andere. Toch zat er lijn in: het begeleiden van volwassenen die willen ontdekken en uitdrukken wat voor hen essentieel is. Die kern zit nog steeds in Zinrijk, kijk maar eens op https://www.zinrijk.com/over-zinrijk . Ik begon met dat begeleiden in de volwasseneneducatie, op activiteitencentra voor lichamelijk gehandicapten en als begeleider van relatievieringen voor het Humanistisch Verbond.

Lees verder op pagina 2.

 

trouwceremonie Bri en Sander 2014

trouwceremonie Bri en Sander 2014

» kies een pagina: 1 2