over mij

…. mijn eigen verhaal: wat mijn leven zinrijk maakt.

Hallo, ik ben Ivonne van Akkeren. Vieringsbegeleidster of met andere woorden: ceremoniebegeleidster, ritueelbegeleidster. En schrijfster! Gewoon iemand die verschillende dingen kan en leuk vindt. Ik ben geboren in 1969 en heette Ivonne de Beer tot ik trouwde. Die man is er nog steeds en samen hebben we een zoon.
Ik word blij van hen, maar ook van chocolade en zingende mensen op de fiets, van dieren, van een varen die zich langzaam uitrolt. Van dansen en zingen,  “Mooi” (een lied van Maarten van Roozendaal) en eigenwijze mensen die originele dingen maken. En vooral van ontdekken.

0510

Zinrijk is mijn eigen bedrijf, ontstaan uit de dingen die ik in de loop van de jaren heb gedaan en geleerd. Het leren begon met de lerarenopleiding Omgangskunde en Engels. Daarna studeerde ik een jaar aan de Universiteit voor Humanistiek. Maar ik wilde liever met mensen werken dan uit boeken leren. Van het ene soort werk rolde ik in het andere. Toch zat er lijn in: het begeleiden van volwassenen bij iets dat voor hen essentieel is. Dat deed ik in de volwasseneneducatie, op activiteitencentra voor lichamelijk gehandicapten en als begeleidster van relatievieringen voor het Humanistisch Verbond.

 

trouwceremonie Bri en Sander 2014

trouwceremonie Bri en Sander 2014

» kies een pagina: 1 2