zakelijke informatie

De telefonische kennismaking duurt ongeveer 40 minuten. Daarna duurt elk gesprek ongeveer twee tot drie uur. Voor de gesprekken kom ik bij je thuis. Dat heeft veel voordelen. Ik zie hoe je leeft en welke sfeer je huis heeft. Ik merk hoe je in je eigen omgeving op elkaar reageert. Door al die dingen leer ik je sneller kennen en kunnen we sneller iets bereiken. Je bent bovendien geen reistijd kwijt.

Viering:

Soms zijn twee begeleidingsgesprekken genoeg, de meeste stellen zie ik drie keer. Als we denken dat dat iets toevoegt, vindt het derde gesprek plaats op de locatie waar de viering zal zijn. De kosten van de begeleiding zijn afhankelijk van waar je voor kiest:

– voor begeleiding van idee tot volledige opzet van de viering, waarbij ik geen rol heb in je viering vraag ik: E 484,-, woon en trouw je in een straal van 15 kilometer van Tilburg, dan betaal je hiervoor E 384,-

– voor begeleiding van idee tot volledige opzet van de viering  wanneer ik wél een rol heb tijdens de viering: E 847,-, woon en trouw je in een straal van 15 kilometer van Tilburg, dan betaal je hiervoor E 647,-

  • de telefonische kennismaking is natuurlijk gratis
  • e-mailcontact, telefonisch contact, eventueel materiaal en 21% BTW zijn in de prijs inbegrepen
  • reiskosten minder dan 15 kilometer vanuit Tilburg: inbegrepen
  • reiskosten meer dan 15 kilometer vanuit Tilburg: je betaalt de kosten die ik maak per openbaar vervoer.
  • zie je na de telefonisch kennismaking en een eerste gesprek van begeleiding af, dan reken ik E 72,60,-.

Wil je meer informatie over het verschil in inhoud en prijs, neem dan gerust contact met me op.

Trouwbelofte schrijven:

– Workshop: kosten: 50,00 euro per persoon, inclusief koffie en thee (inclusief BTW).

– De kortste vorm van begeleiding bij je thuis is deze: ik kom drie uur, de kosten zijn 145,- voor jullie samen, inclusief BTW en reiskosten wanneer je binnen 15 kilometer van Tilburg woont. Bij een grotere afstand vraag ik 190,- en een reiskostenvergoeding voor de met OV gemaakte kosten.

– Wil je wat meer begeleiding, dan bied ik een aanvullende begeleiding van 145,- voor jullie samen,  inclusief BTW, opnieuw exclusief reiskosten. Dit kan ook prima via mail en Skype. Wil je liever dat ik hiervoor nogmaals kom, dan is het opnieuw 145,- binnen 15 km van Tilburg, en 190,- plus reiskosten daar buiten.

Verdere informatie over de inhoud van de begeleiding vindt je hier: https://www.zinrijk.com/schrijven/trouwbelofte-workshop-schrijf-je-trouwgelofte .

Eénmalige brainstorm betekenis en symboliek…:

– Ik vraag 145,- voor het gesprek inclusief BTW en reiskosten binnen 15 km van Tilburg, en 190,- inclusief BTW buiten die afstand, plus gemaakte OVkosten.

– Kies je erna voor een meer uitgebreide begeleiding, dan vervalt dit bedrag en gaan de prijzen van viering gelden.