schrijf je persoonlijke trouwbelofte

Schrijf zelf je eigen, persoonlijke en unieke trouwbelofte! Met zijn tweeën begeleid door mij, één op één of in een workshop ontdek je op een luchtige manier wat je wil zeggen, vragen of beloven en schrijf je een trouwbelofte waarin dat gevoel ook helemaal overkomt!

Doe mee aan deze workshop! Laat je door mij en de andere aanstaande bruiden en bruidegommen inspireren tot het schrijven van je trouwbelofte. Ontdek op een leuke manier wat je wil zeggen en hoe je dat kunt doen. Na drie uur heb je je belofte klaar of ben je ver genoeg om hem thuis, zonder hulp, af te maken. Zo kun je op je trouwdag precies uitdrukken wat je voelt, verlangt, belooft of vraagt… wat jij belangrijk vindt!

Kosten: 50,00 euro per persoon, inclusief koffie en thee.

Dit breng je mee: schrijfblok, pen.

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 10 personen.

Waar en wanneer: Binnenkort vind je nieuwe data op deze pagina. Hou het in de gaten of neem even contact op als je nu al meer wilt weten.

Wil je liever dat ik alleen jullie, bij je thuis, begeleid bij het schrijven van je trouwbeloften? Ook dat kan.
Ik kom drie uur, de kosten zijn 190,- plus reiskosten. In die drie uur stel ik jullie eerst veel vragen, daarna ga je schrijven en tot slot bekijk ik met jullie (eventueel afzonderlijk) wat je hebt geschreven en hoe het eventueel nog beter kan. We evalueren kort en ik zorg dat je het laatste bijschaven zelf of samen kunt doen, totdat je precies de tekst hebt die je wilt uitspreken.
Woon je wat verder bij me vandaan, dan kunnen we prima de begeleiding via Skype doen. We hebben dan 1 gesprek van anderhalf uur, vervolgens gaan jullie aan de slag en geef ik feedback op de tekst die je me daarna stuurt. Tot slot Skypen we nog een keer waarna jullie zelf de puntjes op de i kunnen zetten.
Wanneer je meer begeleiding nodig hebt en graag wilt dat ik regelmatig even mee denk terwijl je aan het schrijven bent, feedback geef op de combinatie van jullie geloften, enzovoorts, dan biedt ik een uitgebreidere begeleiding via Skype en mail van 290,00 in totaal. Wil je die thuis, vraag ik opnieuw 190,- en reiskosten bij (dus in totaal 380,-).

Wil je meer weten, bijvoorbeeld waar en wanneer de volgende workshop is? Mail of bel me gerust!

vieren@zinrijk.com

06 44720064