voorbeelden en reacties

Op de komende pagina’s vind je een aantal reacties van stellen die ik heb begeleid, op mijn inbreng bij hun vieringen. Daarin zijn de belangrijke dingen uit hun vieringen summier beschreven. Vanaf pagina 12 vind je extra omschrijvingen van vieringen. Ook deze zijn kort. Het geeft je een beeld van wat mogelijk is, zonder het risico dat je dingen gaat overnemen. Zo kun je vanuit je eigen behoefte en inspiratie, samen met mij, een viering laten ontstaan die bij jou past. Hier onder zie je alvast een recente foto van de humanistische trouwceremonie van Mirjam en Marcel. Andere foto’s vind je vooral vanaf bladzijde15.2019 Mirjam en Marcel

Nu dus eerst wat reacties van klanten. Word je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op!

 

Intieme openlucht-ceremonie in de Ommuurde Tuin (Renkum). 2020

Mirjam en Marcel zijn al lang samen, hebben twee kinderen en hun ceremonie sloot helemaal aan bij hun leefstijl. In een biologische moestuin, omringd door groen en alleen mensen die hen heel dierbaar zijn. Niet alleen de muziek tijdens de ceremonie, maar ook de rest van de dag (bijvoorbeeld eten en versiering) werd bijna helemaal verzorgd door henzelf, vrienden en familie.

Met enthousiasme, zorgvuldigheid en geduld heeft Ivonne met ons toegewerkt naar een prachtige trouwceremonie.

Het is fijn samenwerken: ze denkt mee, stemt af en is tegelijk professioneel en persoonlijk.

Bijzonder hoe ze alle inbreng tot een mooi geheel heeft samengebracht. Ivonne heeft de ceremonie ook geleid, en haar aanwezigheid en toespraak pasten wonderwel bij onze gasten en onze sfeer. Het is echt onze eigen ceremonie geworden, waar we met heel veel plezier en dankbaarheid op terugkijken.

Marcel Ridder en Mirjam Löhe

 

Op de volgende pagina vind je een heel andere ceremonie. Met veel grandeur, maar ook in de buitenlucht.

» kies een pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18