trouwceremonie en relatieviering

Ook een scheiding/echtscheiding kan aanleiding zijn voor een ceremonie. Wanneer je besluit dat je niet meer als partners verder kunt leven, maar je verstandhouding  nog goed is, kun je samen de relatie symbolisch afsluiten. Even samen stilstaan en, misschien met je kinderen, familie en/of vrienden, de tijd nemen om terug en vooruit te kijken. Met je eigen ritueel, symbool, sfeer… Het kan je helpen om met vertrouwen verder te gaan met je leven. Om je vrij te voelen een nieuwe relatie aan te gaan. Om moeilijkheden en teleurstelling achter je te laten of te accepteren als iets dat bij je leven hoort. Om in het hier-en-nu te blijven… voor iedereen kan het anders zijn…

Ik kan je helpen bij de voorbereiding en uitvoering van een scheidingsceremonie. We kijken samen naar wat je uit wil drukken en zoeken naar een mooie manier om dat te doen, die voor jullie beiden goed voelt.

Wil je weten hoe ik je begeleid? Klik dan in het menu links op “hoe begeleid ik je bij je ceremonie”, of klik op deze link. Natuurlijk mag je ook contact met me opnemen voor meer informatie.

» kies een pagina: 1 2