trouwceremonie en relatieviering

Wil je een aparte trouwceremonie, een unieke huwelijksviering bij jullie bruiloft? Ga je samenwonen of hebben jullie een jubileum? In een ceremonie kunnen jullie op je eigen manier even stilstaan bij je gevoel.

Ga je trouwen? Samenwonen met of zonder samenlevingscontract? Wil je het jubileum van je huwelijk vieren of het feit dat je al 10 jaar samenwoont? Heb je samen je eerste huis gekocht? Misschien voelt het zetten van je handtekening wel wat kaal. Of is een feest met vrienden en familie wel heel gezellig, maar geeft het niet aan wat de dag voor jullie betekent, wat jullie voor elkaar betekenen. Dan kan je eigen ceremonie de diepgang geven die je zoekt!

Jullie hebben je eigen redenen om stil te staan bij het feit dat je samen wil zijn. Alleen jullie weten waarom het bijzonder is dat je steeds weer voor elkaar kiest. Dus kun je ook alleen zelf bepalen hoe de viering gaat klinken, ogen, voelen… en hoe je het noemt. Voor de één klinkt ceremonie goed, de ander noemt het relatieviering of huwelijksviering. Of “vijftig vrolijke minuten”. Een bezinningsmoment, zo kan het ook voelen. Geen twee vieringen zijn hetzelfde. Je kunt het de sfeer en inhoud geven die helemaal past bij jullie relatie. Wat wil je in je viering uitdrukken? Hoe kun je dat doen? Welke mensen, woorden, kleuren, geuren, muziek, rituelen kloppen daar bij? Als ik je begeleid komen de antwoorden vanzelf en ontstaat de viering als vanzelf! Het wordt een moment waarop je geniet van elkaar, omringd door allemaal blije gezichten. Je zult met veel plezier terug op terugkijken op jullie persoonlijke alternatief voor een religieuze dienst.
Misschien vind je het leuk om te lezen hoe een paar dat ik heb begeleid, terug kijkt op de bruiloft en mijn begeleiding. Kijk dan eens hier: interview Olga en Nico over begeleiding van huwelijksceremonie door Ivonne van Akkeren.

Wil je weten hoe ik je begeleid? Klik dan in het menu links op “hoe begeleid ik je bij je ceremonie”, of klik op deze link. Voor de kosten kijk je bij zakelijke informatie. En voel je vrij om contact met me op te nemen.

Een heel andere aanleiding voor een ceremonie, is scheiden. Daarover lees je meer op pagina 2.

» kies een pagina: 1 2