werken en wonen

Werk. Voor de één is het een leuke manier om aan geld te komen, voor de ander een essentieel onderdeel van wie hij of zij is. Je bent er een deel van je week mee bezig en kunt er dingen van jezelf in kwijt die misschien minder aan bod komen in je privé-leven. Veranderingen in je werk kunnen daarom een belangrijke stap zijn.

Wonen doen we allemaal. Thuis klinkt als een veilige plek. Een verandering in je huis of veranderen van huis kan ingrijpend zijn. Hier onder vind je meer informatie over vieringen of rituelen bij veranderingen bij werken en wonen.

Een nieuwe keuze in je werk… Een nieuwe baan, je eigen bedrijf beginnen of een compleet ander soort werk gaan doen… Die keuze maak je niet van de ene dag op de andere. Of misschien wist je het juist wel ineens: dit ga ik (niet meer) doen! Dan komt het zoeken naar mogelijkheden, het regelen. En nu is het zo ver! Dat kun je vieren. Omdat het niet niks is! Wat betekent deze stap voor je? Wil je terugkijken, kijken naar het nu, vooruitkijken? Blij, hoopvol, misschien toch een beetje onzeker? Hoe kun je dat doen en wie wil je daar bij hebben? Samen kunnen we zorgen dat je op jouw manier stilstaat bij deze stap. Zodat je met vertrouwen aan je nieuwe uitdaging begint en voelt dat je gesteund wordt door mensen die blij voor je zijn. Hoe? Neem contact met me op en we wie weet gaan we het samen ontdekken.

Op de volgende pagina’s lees je meer over werken en wonen.

» kies een pagina: 1 2 3 4