afscheid, gedenken, asverstrooiing

Iedereen gaat dood. Een overlijden is zo normaal en tegelijk is het zo moeilijk…  Een goed afscheid helpt je om los te laten wat was en verder te gaan met wat er is. Hier onder en op de komende pagina’s vind je informatie over: zelf je afscheid voorbereiden, afscheid nemen van een dierbare, as verstrooien en/of een dierbare een tijd(je) na de dood gedenken of herdenken.

Is jouw aanleiding voor een viering anders, zoals afscheid van je relatie, woonplek, werk of gezondheid, een kind dat uit huis gaat, een huisdier dan vind je passende informatie op de pagina’s relatievieringen, werken en wonen en levensfasen.

Zelf je afscheid voorbereiden. Het laatste dat je goed wil doen. Je kunt er voor kiezen om afscheid te nemen vóór je sterft; met je dierbaren stil te staan bij wat je gedeeld hebt, of juist stil te staan bij je dood. Of misschien wil je graag je eigen uitvaart voorbereiden.

Wat je ook wilt, ik help je er graag bij! Het is wel belangrijk om te weten dat ik geen uitvaartverzorger ben. Ik regel níet, zoals bijvoorbeeld Dela, Monuta en andere grote of kleinere bedrijven, de praktische dingen rondom de uitvaart. Ik kan je wél helpen ontdekken wát je uit wilt drukken, hoe je dat zou kunnen doen en wie je daarbij wilt betrekken. Zo ontdek je dus ook welke uitvaartverzorger bij jouw wens past. Met mij samen kun je bijvoorbeeld ook een “draaiboek” maken, waardoor je uitvaartbegeleider als het zover is goed kan inspelen op jouw wensen.

Lees op pagina 2 meer over wat ik voor je kan betekenen.

» kies een pagina: 1 2 3