nieuws

Op zaterdag 4 februari 2017 geef ik twee workshops trouwbelofte schrijven. De toegang voor deze workshops is gratis.

De workshops zijn onderdeel van een kleine huwelijksbeurs. Apart en persoonlijk, in een kerkje in Middelbeers. Het doel van deze beurs is bruidsparen inspireren en voorlichting geven. Zo kun je informatie krijgen over financiële en juridische  aspecten van trouwen, maar vooral: veel ideeën krijgen om op je eigen manier te trouwen!

Er zijn modeshows door bedrijfjes die speciaal voor jullie kleding, sieraden en accessoires kunnen maken. Er is iemand die live tekeningen maakt van je bruiloft, trouwambtenaren die de huwelijksvoltrekking net dat beetje persoonlijker  maken en nog veel meer.

Op https://www.beautifulmoments.nl/wedding-expo-2017/ vind je meer informatie. Je kunt doorklikken naar de exposanten (waaronder ik zelf) en het programma voor zaterdag 4 en zondag 5 februari. Ook kun je je via deze site opgeven. Tickets kosten 5,-.

Wil je meedoen aan de workshop trouwbeloften schrijven, neem dan snel contact op met de organisatoren en vraag of er nog plaats is. Want…. vol is vol! Je koopt dan een ticket voor 1 dag en mag vervolgens gratis deelnemen aan de workshop.

Wie weet tot de 4e? En is het op dit moment niets voor jou maar wil je het delen?  Graag!

Warme groet, Ivonne.

Interview:
een paar dat ik heb begeleid vertelt over hun huwelijksceremonie en wat daaraan vooraf ging.

Op de site van het Humanistisch Verbond staat een interview met Olga en Nico. Ik heb hen begeleid bij het bedenken en vormgeven van hun viering. Op de trouwdag zelf leidde ik de huwelijksceremonie en mocht ik als eenmalig Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) hun huwelijk sluiten. Ook voor mij was het een bijzondere ervaring… een van de vele in mijn fijne werk!
interview met Olga en Nico

Een viering die ik heb begeleid in Volzin.

Het blad Volzin had in oktober 2015 als thema: nieuwe rituelen. Interviewer Frieda Pruim sprak een van de stellen die ik vorig jaar heb begeleid bij hun relatieviering. Je krijgt een mooi beeld van wat een viering kan betekenen en uitdrukken. Wil je het stuk lezen, neem dan contact op met Volzin. http://www.volzin.nu/contact-3/2014-01-15-14-51-37 .

Blog op site Jepp!

Lees op de site van de geweldige fotografe Ilse Leijtens mijn nieuwste blog: http://www.jepp.nl/allerlei/ceremonie/ .

Mijn blog op ZOOKazine.

Naast de site ZOOK.nl is er nu ook ZOOKazine. In februari (2015) stond daarin ook een door mij geschreven blog.
Kijk maar eens op:Say yes to the dress.

www.relatieviering.nl

Een nieuwe site van het Humanistisch Verbond. Hierop wordt kort en duidelijk uitgelegd wat een humanistische relatieviering is. Ook stellen alle mensen zich voor die, net zoals ik, paren begeleiden bij het zelf vormgeven van hun trouwmoment. Er is bovendien een link naar de spot die op het moment regelmatig op de radio te horen is.
Stuur als je wilt de site door, tweet, like en doe wat je maar wilt… en help zo jezelf en/of andere aanstaande bruidsparen!

Workshops “schrijf je eigen trouwbelofte”.

Op het moment onderzoek ik de mogelijkheid om deze op een sfeervolle nieuwe locatie aan te bieden. Je leest binnenkort meer! Wil je weten of ik ondertussen al iets voor je kan betekenen, neem dan gerust even contact met me op via vieren@zinrijk.com of 06 44720064.

Mijn blog voor ZOOK.

Sinds september 2013 schrijf ik regelmatig een blog over trouwen voor ZOOK (http://www.zook.nl/) . Op deze site vol inspiratie en tips voor de drukke vrouw tussen (ongeveer) 20 en 45 jaar, vind je snel informatie over allerlei onderwerpen. Je kunt mijn blogs vinden door mijn naam in te typen in het hokje “ZOOKEN”. Let op: Ivonne met een i.