brainstorm betekenis en symboliek op je trouwdag

Je kiest bewust om samen verder te gaan. Daarom wil je op deze dag “iets meer”… Maar hoe? Een ceremonie is voor jullie misschien te zwaar… Tja, wat past bij jullie? Luchtig of juist intens? Op één moment of door de hele dag heen je keuze voor elkaar wat feestelijker of bewuster maken?

Wil je daar eens over nadenken?Dan is een brainstorm iets voor jullie! In één of meer gesprekken ontdek je wat voor jullie belangrijk is op deze dag. Hoe je daar zelf een rol in kunt spelen. Hoe je anderen daar eventueel een rol in kunt geven. Op welk moment en welke plek.

Misschien wil je “meer” maken van de wettelijke huwelijkssluiting en daarin mooie muziek en teksten verweven. Of elkaar toespreken op de feestlocatie. Daar een mooi ritueeltje bij doen dat voor jullie niet “gezocht” maar vanzelfsprekend voelt en dat je gasten ook kunnen begrijpen. Of wil je er juist op een veel minder nadrukkelijke manier een unieke dag van maken. Bijvoorbeeld door de feestlocatie op een bijzondere manier aan te kleden. Of je vrienden en familie een rol geven, zoals hen iets laten maken wat de locatie versiert… Er is nog heel veel meer mogelijk!

De ideeën komen zodra we beginnen te praten. Als je wilt, geef ik je daarna via de mail nog extra opdrachtjes waardoor het nog meer gaat borrelen. Daardoor kun je samen weer verder denken en ideeën krijgen. En als je dan wat plannetjes krijgt, hoe kun je ze dan ook echt uitvoeren? Wat kan, wat mag, hoe regel je het? Hoe wordt het ook voor anderen logisch, zodat je vrienden en familie niet verbaasd toe kijken wanneer jullie graag willen dat ze lekker mee feesten en meeleven? Zijn er dingen waar je samen nog niet helemaal uit bent? Dan plannen we nog een gesprek.

» kies een pagina: 1 2