hoe begeleid ik je bij je ceremonie?

Je wilt een mooie ceremonie met diepgang. Anders, persoonlijk en uniek. Misschien een trouwceremonie, welkom voor je baby, een herdenking of jubileum, of… Bij elke gelegenheid kun je uitdrukken wat het voor je betekent. Je moet alleen ontdekken wát dat is en hóé je het kunt vormgeven. Zinrijk helpt je daarbij. Hoe verloopt de begeleiding? Dat lees je hier onder.

Contact.

Ons eerste gesprek is kort, via de telefoon. We krijgen een indruk van elkaar. Misschien heb je al wat ideëen en kun je me die vertellen. Bijvoorbeeld welk gevoel je wilt benadrukken, op welke locatie, wie je graag iets wil laten lezen of zingen in de viering… Het is ook prima als je nog geen enkel idee hebt. Daar komen we samen wel achter!

Twee of drie gesprekken.

Klikt het, dan plannen we een eerste gesprek. Ik kom bij je thuis. Dat heeft voordelen: door te zien hoe je leeft krijg ik al een beeld van wat bij jullie past. Bovendien hebben  we allerlei inspiratiebronnen bij de hand (muziek, foto’s, etc.). In het eerste gesprek vinden we vanzelf al dingen die bij jullie gevoel passen. Ik geef je daarna huiswerk. Dat helpt jullie én mij om een rode draad te ontdekken en elementen voor de viering te vinden.

In het tweede gesprek ontstaat de opzet van de viering.  Ook dat gesprek is bij je thuis. Alles valt op zijn plaats. Soms is er een derde gesprek nodig om de puntjes op de i te zetten. Dat kan bij je thuis of op de locatie van je viering. Zo kan ik meedenken over wat er op die plek praktisch mogelijk is.

Mailen en bellen.

Tijdens het hele traject kun je tussendoor met me mailen. Enkele weken na de viering hebben we een telefonische evaluatie.

Wat doe ik, en wat doe jij als ik je help bij het voorbereiden van je ceremonie?

Je leest meer over mijn begeleiding en jouw eigen rol bij het bedenken en uitvoeren van je ceremonie, op pagina
2…

» kies een pagina: 1 2