Vieren: ceremonies bij trouwen, geboorte en meer.

Uniek en bijzonder: je eigen ceremonie bij trouwen en geboorte. Een viering met diepgang, ook voor andere bijzondere momenten in je leven.

Een bijzonder moment in je leven. Misschien ga je trouwen? Wil je je baby welkom heten bij geboorte of adoptie? Neem je afscheid? Gebeurt er iets anders? In je eigen unieke ceremonie kun je de tijd nemen om stil te staan bij wat het voor je betekent. Op een vrolijke of juist ingetogen manier, met rituelen of grapjes… op jouw/jullie manier!

Zinrijk Vieren helpt je daarbij. Ik, Ivonne, begeleid je bij het bedenken van je eigen ceremonie. In een paar gesprekken ontdek je welke muziek, tekst, sfeer, rituelen, symbolen (enzovoorts) je aanspreken en wie iets kan doen tijdens je ceremonie. Zo ontstaat er een viering waarin hoorbaar, zichtbaar en voelbaar is wat jij voelt. Een bijzonder moment, gedeeld met mensen waar je om geeft.

Elke ceremonie is op maat. Wanneer je dat wil heb ik niet alleen een rol in de voorbereiding, maar ook in de viering zelf. Die rol kan variëren van het invullen van een klein onderdeel (bijvoorbeeld een zelfgeschreven tekst uitspreken) tot het leiden van de viering. Bij trouwen kan de officiële huwelijksvoltrekking door een trouwambtenaar onderdeel zijn van je ceremonie. Wat jij wil, wat jullie willen! Als je graag een indruk wil krijgen van één van de vele manieren waarop het zou kunnen, kijk dan eens hier: http://www.humanistischverbond.nl/nieuws/een-bruiloft-met-humanistische-verdieping .

Meer informatie over je trouwceremonie vindt je hier: trouwen en relaties .

En via deze links (of in de linkerkantlijn) vind je  informatie over:

Ook vind je via het menu links in beeld, achtergrondinformatie over het nut van vieren, mijn manier van werken en zakelijke informatie.