Afscheid

ACTUEEL:

Voorbeelden, tips en rituelen voor afscheid in corona-tijd

Deze alinea is tijdelijk toegevoegd in het voorjaar van 2020.  Er is in deze tijd meer mogelijk dan u misschien denkt. Ik geef u graag voorbeelden, praktische tips en nieuwe rituelen voor een uitvaart in kleine kring.

Klik op https://www.zinrijk.com/afscheid/ideeen-mogelijkheden-uitvaart-corona . De speciale pagina’s die u daar vindt, vul ik vaak aan.

Wilt u in de periode na corona een herdenkingsceremonie? Kijk dan onder https://www.zinrijk.com/afscheid/gedenken-herdenken-vieren.

 

Begeleiding van Zinrijk Afscheid: coachend en humanistisch.

Mijn manier van begeleiden wordt als coachend en humanistisch ervaren. Ik probeer ervoor te zorgen dat u zelf ontdekt wat u uit wilt drukken en hoe u dat kunt doen. Natuurlijk kan ik vanuit mijn ervaring ideeën aandragen en meedenken, maar zoveel mogelijk afgestemd op wat bij u en de omstandigheden past.

Alle diensten van Zinrijk vindt u via het menu. Op Laptop of Chromebook: links in de kantlijn. Op een telefoon: bovenaan deze pagina. Klik op de tekst en u leest meer!

 

In Tilburg en heel Nederland.

Goed om te weten: ik bied al mijn diensten in heel Nederland aan. Daarop is één uitzondering: wanneer een uitvaart binnen 7 dagen gaat plaatsvinden, ben ik alleen in Tilburg en directe omgeving uitvaartspreker / woorddienstbegeleider. Wanneer ik een uitvaart al eerder mee heb voorbereid, dan kan ik deze wel begeleiden in elk ander deel van Nederland.

Wat kan ik voor u betekenen?

Wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen? U mag altijd vrijblijvend contact opnemen. Dat kan via deze link: contact.

Bellen mag ook, ik spreek u graag. 06 44720064

Ivonne