teksten voor je website

Wil je goed overbrengen wie je bent? Duidelijk vertellen wat jij doet, op een manier die jouw doelgroep aanspreekt. Maar weet je nog niet welke informatie je het best op je site kunt zetten, of in welke stijl en volgorde? In een brainstormsessie help ik je bij het kiezen van de beste inhoud voor je site. Precies op maat. In de woorden die bij jou passen, maar ook bij degene die je tekst leest.

Weet je al precies wat je over wilt brengen? Dan heb jij geen brainstormfase nodig! Vertel het me en ik schrijf het pakkend op.

Als je zelf al teksten voor je site hebt geschreven waar je nog wat onzeker over bent, dan kan ik je helpen de puntjes op de i te zetten. Ik lees je teksten, vertel wat me opvalt en laat je nadenken over de impact van jouw verhaal. Zo ontdekken we samen wat de verbeterpunten zijn. Daarna kun je zelf je tekst aanpassen, of ik kan het voor je doen. Wat jij wilt!

Helen Tonglet, rouwtherapeute, schrijft over onze samenwerking:

“Ivonne heeft me geholpen om de teksten voor mijn website zo helder en eenvoudig mogelijk te maken. Ze heeft een mooie wijze van verwoorden van je wil zeggen en gebruikt daarbij haar inlevingsvermogen om op je af te stemmen. Fijn om met haar samen te werken.”

Op http://www.hellentonglet.nl/ vind je het resultaat.

Fotografen zijn sterk visueel ingesteld, daarom is het fijn Ivonne naast je te hebben; zij kan mijn beeld verwoorden.

Joop Wever, grafisch ontwerper en fotograafhttp://www.webwever.net/

Een ander voorbeeld van een site waaraan ik heb meegewerkt: https://www.moltraining.nl/