over mij

 

…. mijn eigen verhaal: wat mijn leven zinrijk maakt.

 

Hallo, ik ben Ivonne van Akkeren. Begeleider van (trouw)ceremonies, vieringen en rituelen en daarnaast ook schrijver en schrijfcoach. Gewoon iemand die verschillende dingen kan en fijn vindt om te doen.

Ik ben geboren in 1969 en heette Ivonne de Beer tot ik trouwde met Marc. We zijn nog steeds bij elkaar en hebben een zoon.
Ik word blij van hen, maar ook van chocolade of zingende mensen op de fiets. Van dansen, van “Mooi” (Maarten van Roozendaal https://www.youtube.com/watch?v=rCepEN_oilc ), eigenwijze mensen die originele dingen maken en vooral van ontdekken.

Zinrijk is mijn eigen bedrijf, ontstaan uit de dingen die ik in de loop van de jaren heb gedaan en geleerd. Dat leren begon met de lerarenopleiding Omgangskunde en Engels. Daarna studeerde ik een jaar aan de Universiteit voor Humanistiek maar stopte omdat ik liever met mensen wilde werken dan uit boeken leren. Van het ene soort werk rolde ik in het andere. Toch zat er lijn in: het begeleiden van volwassenen die willen ontdekken en uitdrukken wat voor hen essentieel is. Die kern zit nog steeds in Zinrijk, kijk maar eens op https://www.zinrijk.com/over-zinrijk .

Lees verder op pagina 2.

» kies een pagina: 1 2